Pozdrav drustvo jedno pitanje ( Dm800 se ) ima jedan eingang satkabel ono IN ali nema out za drugu receivu da bi mogao da gledam ono ne paralel nego jedna da se ugasi a druga ukljuci
pa ako neko zna sta bi moglo da se kupi neki verteiler ili sta ja znam da li neko ima iskustva o tome molim da se javi
Cao drustvo htio sam drugu sbanane da kazem da onaj verteiler nije bas dobar kod mene astra fuktionira a kad prebacim na eutelsat w2 onda mi blokira ne ide
u svakom slucaju hvala
@crni
kod mene je da samo astru imam za tih dva receivera. kod tebe je da je integrisan receiver u lcd. oni su tako i tako slabi i pravu vecinom problema. sta se vise sat pozicije tice nemogu ti kazem.
kao sto sam vec pisao nema nekih vecih problema samo sa astrom. mozes gledati razlicitih programa. jedino kad u jednu sobu pustim neki hd kanal onda u drugu nemam signal. ovako onih osnovni kanali radu bez problema kao i u standby.
znaci antena i 4 LNB na jedan koaxil kabel 2 receive preko ovog verteiler i sve funktionise al naravno jedna receiver mora biit ugasena dok druga radi
Pozdrav svima