Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Sky DE z kanałem Sky Cinema Family Adventure HD

dodo83

Teammitglied
Lösungen
5
Sky DE z kanałem Sky Cinema Family Adventure HD

źródło: obs/Sky DE/satkurier.pl

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Od 17 do 26 sierpnia br. Sky Deutschland uruchomi w miejscu Sky Cinema Family okazjonalny kanał Sky Cinema Family Adventure HD. Będzie można w nim oglądać przez całą dobę filmy przygodowe.

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

19 sierpnia o godz. 20:15 odbędzie się premiera filmu „Jumanji: Przygoda w dżungli”. Użytkownicy Sky Q będą go mogli obejrzeć także w jakości UHD. A dzięki Sky Go będą mogli cieszyć się rodzinnymi hitami podczas wakacji, także w innych krajach Unii Europejskiej.

Sky Cinema Family Adventure HD pokaże także filmy z Robinem Williamsem „Jumanji” i „Hook” i „Noc w muzeum” oraz inne hity, takie jak „Charlie i fabryka czekolady”, „BFG: Bardzo Fajny Gigant”, „Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć”, „Atramentowe serce”, „Dary Anioła: Miasto kości”, serię „Artur i Minimki”. Nie zabraknie klasyków: „Stań przy mnie” i „Kevin sam w domu”.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…