Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Va salut! Stiu ca suntem in 2024 ziua 6 oct,vreau sa va intreb mai e activ acest forum? Pt o extragere bk si rsa de pe un hss1160

Din păcate după cite știu eu, nu o sa mai găsești pe aici pe nimeni care sa iți facă treaba

ia vezi aici ce scrie CITESTE

Zuletzt bearbeitet:
Cu stima domnu Angel! Adica nu mai gasesc pe nimeni care sa ma ajute contra cost cu o astfel de extractie la un 1160na? Sau macar softul si cum se face ca as probba eu...

Cu stima! Domnu Emil 1 ma puteti ajuta cu o extragere de pe un 1160na? .....stiu ca suntem in 2024 oct 7.....

Domnu Angel am 0763.502.727 as vrea sa vorbim,forumul pare parasit de tot...a trecut si atata timp e adevarat.

Îmi pare râu, si mie tot Emil 1 l-a făcut pe timpuri
si la ora actuala am rămas cu 2 cartele la care s-a extras a celea, si 2 Receivere tot 1160na- parca- si nu le mai pot folosi
din cauza a cui erau Unul nu a mai plătit si celălalt, s-al odihnească Domnu, a murit
:(

Zuletzt bearbeitet:
Am inteles. Aveti idee cine ar mai face asa ceva? Sau pe cineva care sa aiba soft ul ca m as baga eu.

Ati fi dispus sa imi vindeti unul din cele 2 receptoare evident contra cost, la care s a facut deja operatia de extragere? Astfel mi ar fi mai usor sa reusesc eu singur sa fac din nou extragerea dupa activarea unei noi cartele. Daca vreti putem vorbi am 0763.502.727

Sunt dispus sa platesc si lunile restante la receptorul la care nu s a mai platit abonamentul nu e problema,ca sa devina apoi proprietatea mea. Asta daca ati vrea sa imi vindeti unul din cele doua pe care le aveti.

Zurück
Oben