Quantcast
Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Syn sie zeni a ja musze mu Hochzeit przygotowac

AW: Syn sie zeni a ja musze mu Hochzeit przygotowac

chopy jo juz jest stary , 66 lot, i obojetne co byda pil na drugi dzien jestech chory, i dlatego starom sie nie pic za duzo, tylko pytanie ile jest za duzo?
a teraz na stare lata to czysciej jest Weihnachten jak picie gorzoly u mnie.
Dobrze ze z innymi rzeczami jest na odwröt

Zuletzt bearbeitet:

jeszcze tydzien i wesele, wszystko zapiete na na ostatni guzik, ale mam teraz pytanie.
Podobno rodzice musza cos powiedziec w czasie przyjecia weselnego. Moze ktos mi doradzic , co trzeba powiedziec, no i kiedy trzeba rozpoczac przemöwienia
boja sie ze jak bede troche wypity , to moge cos glupiego powiedziec

Witam,tu masz troche do poczytania:

Pozdrawiam

powiedz ze w koncu sie doczekales tego momentu ze darmozjad poszedl z halpy w pizdu , i teraz nareszczie bedziesz mogl sie ze starom ponagu w haupie gonic :emoticon-0178-rock:

wiesz jak by to bylo fajnie, zeby poszli w pizdu, synowo siedzi juz u nos 3 tydzien, a jutro zjadom goscie z Moskwy, i zostanom tydzien czasu, gorzola kupiono , chyba dokupia harmoszka i zaczna im na ogrodku grac,oczywiscie ruskie piosenki

wyglondo na to ze chybo jo wyemigruja,
staro sie rozumi z synowom, siedzom kawa popijajom, wieczorem winko, a jo patrza i sie zastanowiom , jak ich sie pozbyc.
a jak przyjdom wnuki to moja staro calkiem zglupieje. jo chyba nie zglupieja, bo wiecej nie idzie zglupiec. Potwiedzeniem tego jest fakt, ze jo sie zgodzil ,zeby na razie u nos mieszkali.
rozglondajom sie zamieszkaniem, ale u nos za 3 pokoje chcom 700 + Nebenkosten, a synek zarobi 1700 netto,
rosyjska zona na razie nie moze isc do roboty , bo nie mo Aufenthaltserlaubnis,
mo jakies gupie wyksztalcenie , chyba to sie nazywo bachelor, nawet nie wiem co to jest, wiec jak tako wyslac do sklepu za kasjerka, albo putzfrau, a zreszta nie zno jeszcze dobrze niemieckiego
musi najpierw uznac dyplom itd. itp. po qweselu mom 2 tydnie spokoju bo leca na Dominikana.

probowolech moja statro gonic, ale mi uciekla, chociaz jak sama godala, uciekala bardzo powoli, a mimo to jo jom nie umiol dogonic, bo kolano kapput. Dopiero jak stanela to zech jom dorwol

szkoda mi cie , ale tak prosto z mostu powiedziawszy wlos zes spod malego deszczu ( mrzawki ) pod wodospad :emoticon-0136-giggl

powiedz im niech nie szukajom mieszkania na mita , ino jakis stary haus zu kaufen , napewno kajs kolo wos som jakies do sprzedania , poszukej na imowelt , jak sie cos trefi to sie ich pozbedziesz , a kredyt bedzie mniejszy jak mita

nieprzejmuj sie , przydzie ten dzien co pies sasiada zdechnie i nie bedzie szczekac po nocach , i jak sie synek z babom wyprowadzi od ciebie
wtedy sie bedziesz mugl ponagu polotac we wlasnej haupie :good:

o immobienen bedziemy myslec, teraz ale moja kobieta mo problem bo nie wie jakie szaty mo na siebie nalozyc, stoi teraz w majtkach i staniku i probuje wlezc w szaty co jej pasowala 3 miesiace tymu, chyba jej dupa urosla , bo nie umie sie zapiac. jutro musi chyba jechac cos nowego kupic. pelny szchrank klamotow a do oblecenio nic jej nie pasuje

o hausie to mogom myslec jak loboje bydom robic, inaczej nie dostanie kredytu, o jo nie chce mu byc zyrantem.

nareszcie juz jest po weselu, bylo nawet fajnie, wszyscy zadowoleni, za wyjatkiem mojej starej, bo wesele przenioslo sie z restauracji do domu o godzinie 2 w nocy,
jak wpadlo do domu 20 ludzi to wychlapali mi cale zapasy gorzoly wina, piwa,
Dobrze ze momy tylko jednego syna, wystarczy az do chrzcin

Zurück
Oben